Hjem tilbehør

Smarte navnemerker og strykemerker kan brukes til mye

0

Det finnes mange forskjellige navnemerker og strykemerker på markedet, og det er mulig å lage egne design som gjør navnemerkingen så personlig som mulig. Å merke klær er kanskje ikke den mest spennende oppgaven i hverdagen, men god merking kan spare barnefamilier for mange unødvendig utgifter. Dessuten kan de forskjellige merkene benyttes til så mye mer enn bare merking av barnetøy.

Det åpenbare – det er greit å merke alt tøy

Det er selvfølgelig hovedsakelig barnetøy som merkes med enten strykemerker eller selvklebende merker, men i noen tilfeller kan det faktisk være relevant å også merke klesplaggene til de voksne medlemmene i familien.

Det er selvfølgelig ikke nødvendig å merke vanlige skjorter, skjørt eller lignende klesplagg som enkelt kan knyttes til et familiemedlem – og som neppe vil bli mistet på et offentlig sted. Yttertøy, både jakker, luer og votter, kan med fordel merkes, da er det faktisk mulig at du får igjen plagget hvis det blir mistet på kollektivtransport eller gjenglemt i en offentlig garderobe.

Hva med andre ting som kan bli borte?

Strykemerker kan festes til stoff i noen typer vesker og kofferter, men når det gjelder kofferter i plast og metall er det mer passende med selvklebende merker. Det kan være smart å merke kofferten både utvendig og innvendig, som en ekstra sikring i tilfelle de vanlige etikettene fra flyselskapet faller av.

I dag er det mange nordmenn som benytter seg av en mobil som koster 10 000 og vel så det, samtidig som det ikke er alle som er dekket av forsikring i tilfelle mobilen helt enkelt blir mistet eller gjenglemt. En enkel merkelapp, gjerne på innsiden av dekselet der den ikke er synlig, kan være en rimelig forsikring. Da får du kanskje tilbake telefonen, selv om den er tom for batteri og sporingsfunksjonen ikke fungerer. En enkelt og effektiv løsning på et vanskelig problem.

Det er enkelt å trene med manualer – uansett hvor du er

Previous article

Har du vurdert å trene med rockering?

Next article

You may also like