Hjem tilbehør

Mulighetene med LED-lyskilder er uendelige

0

Det er ikke så mange år siden som gammeldagse glødepærer var standard, og halogen var en mulighet til å spare litt strøm eller få kraftigere lys. De første LED-pærene var dyre, men dessuten var kald fargetemperatur og til dels ventetid ved oppstart noe som gjorde at mange faktisk ble skeptiske til LED. Den dag i dag henger det kanskje igjen hos noen, men nå er utvalget av LED-lyskilder et helt annet. Dessuten er prisene ekstremt mye lavere enn før. Bestill online her, så sparer du dessuten en handletur.

Nå finnes LED i alle former og fasonger

Det er lenge siden LED lys bare var tilgjengelig i de vanlige E27-soklene, nå er det egentlig mulig å benytte LED alle steder. I tillegg til for eksempel LED strips, er nå også til og med de ekstremt små stiftpærene, som benyttes for eksempel i noen kjøkkenarmaturer, tilgjengelig som LED. Dette er en naturlig følge av at LED-teknologien blir stadig mer miniatyrisert, og i de fullstore pærene er det nesten bare luft.

LED belysning har mange fordeler, utover at det nå både er det rimeligste og mest lett tilgjengelige alternativet. I og med at LED-lyskilder egentlig bare er minimale komponenter på et kretskort, er det mulig å lage LED-lyskilder i praktisk talt hvilke former som helst. Dessuten skaper LED mye mindre varme enn andre typer lys, noe som ikke bare er en fordel i forhold til strømforbruk. Det gjør det nemlig mye enklere å benytte lys på steder der det ellers kan bli svært varmt, og det er mulig å lage helt nye kreative belysningsløsninger. Dessuten er selvfølgelig den ekstreme fleksibiliteten i forhold til farger og fargetemperatur en stor fordel.

Det er definitivt verdt å ta en titt på utvalget av tilgjengelige LED-lyskilder, med tanke på den raske utviklingen kan det være at det finnes noen helt nye produkter som kan gjøre det mulig for deg å lage helt nye løsninger i hjemmet ditt – både i forhold til arbeidslys og stemningslys.

3 grunner til å mørklegge soverommet

Previous article

Gi deg selv litt pusterom

Next article

You may also like