Diverse

Gi deg selv litt pusterom

0

Håndteringen av økonomi kan være vanskelig, det er mye vi har lyst på, men vi har begrenset råd. For å ikke snakke om alle regninger og uforutsette utgifter som gjør det vanskelig å holde tritt. Det er greit å ta et steg tilbake og vurdere situasjonen, hva man kan gjøre annerledes og hvor man eventuelt kan finne litt ekstra penger slik at man har det litt bedre. For akkurat det kan man kanskje se til prime banks, hvor du kan låne uten sikkerhet, og hvor de har kredittkort uten sikkerhet. Uten sikkerhet høres litt skremmende ut, men det betyr bare at du som låntager ikke må ha 30 000 i inntekt eller at du må ha en villa i ditt navn for å få lånesøknaden innvilget. Det er noe som kan gi deg en litt lettere hverdag, og det fine med et kredittkort er det faktum at du ikke må bruke det, om du ikke vil. Men at du bare har det, liggende som et slags sikkerhetsteppe kan gjøre mye for ens mentale tilstand.

Hjelp til det du trenger

Generelt handler det jo om å ha nok til at det skal gå rundt, i tillegg til at man har litt ekstra på siden. Om du ønsker å søke om lån hos Primebanks så behøver du bare å gjøre en søknad og du får svar fra en rekke långivere, hvor et tilbud kan se blant annet slik ut: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr. Naturligvis så forandres summene og renten avhengig på hvordan akkurat din søknad ser ut.

Det er ikke slik at man bør ta lån for enhver liten ting, men som vi nevnte ovenfor, noen ganger er det greit å ha litt ekstra som gjør at man føler seg sikrere.

Mulighetene med LED-lyskilder er uendelige

Previous article

God søvn gjør deg friskere

Next article

You may also like

More in Diverse