Spar penger

Fattig student med dårlig råd

0

Det er mange tips til hvordan man skal klare seg som fattig student. Bo i kollektiv, bli en friganer og finn mat som butikken har kastet, jobb ved siden av også videre. Studentlivet kan være sparsommelig, men litt av grunnen til det er jo at man skal lære seg å sette pris på alle de andre tingene man får oppleve.

Et livlig studentmiljø, reiser, konserter og festivaler, den store kjærligheten og ikke minst å bli noe man utdanner seg til. Alle disse tingene er med på å gjøre deg til et voksent individ. Som fattig student kan smarte løsninger bli nyttig. Et billig sexleketøy får fart på de sensuelle følelsene også.

Hermetikk og billig sexleketøy

Det er lite de to tingene har til felles, men at man kan kose seg ekstra for en billig penge det er sikkert. Noe av studietiden handler om å møte mennesker og utforske livet. Man vil kanskje ha mer sex enn ellers i livet. Det kan til og med bli for lite sex, og da er det fint at det også fins billige og rimelige leketøy for voksne.

Setter man seg opp et matbudsjett vil man se at det blir penger til vin og studentfester også. Det skal ikke så mye til for å leve på budsjett, spesielt om man er motivert. Deilig sex er kanskje med på å skjerpe sansene. Kjøp hermetikk du kan bruke i mange forskjellige middagsretter.

Reis og opplev nye kulturer

En av de aller beste minnene til studenter er reisene og feriene. Utrolig nok er det å oppleve andre kulturer noe mange sitter igjen med. Man kan møte den søte romantikken også. Forelskelsen er ikke langt unna.

Men det kan også bli et kort møte som ikke ender på den måten man vil. Fantaser med en billig dildo om kroppen hans, eller en fleshlight om hennes deilige former.

Litt hjelp med praktiske ting!

Previous article

Håndverktøyene som alle trenger i verktøykassen

Next article

You may also like