Diverse

Det er enkelt å trene med manualer – uansett hvor du er

0

Manualer er kanskje det aller eldste treningstilbehøret som finnes, med unntak av trening med egen kroppsvekt som belastning. Dessuten er manualer noe av det aller enkleste, men samtidig mest fleksible, du kan benytte deg av når du skal trene styrke.

Velg manualer som passer akkurat deg

Det er en vanlig misforståelse å tro at trening med manualer må være svært tungt. Det finnes manualer i absolutt alle vektklasser, og noen modeller kan dessuten tilpasses med forskjellige vekter. For en nybegynner er det alltid smart å ta utgangspunkt i lette manualer, og heller bevege seg oppover i vektklasser etter hvert. Ta en titt på https://billigfitness.no/collections/manualer, og husk på å være realistisk når det gjelder hvor tunge vekter du egentlig trenger.

For en mosjonist er det ikke nødvendigvis avgjørende at manualene er ekstremt hardføre, ta heller gjerne en titt på manualer med belegg av neopren – de kan være ypperlige både med tanke på godt grep og redusert risiko for skader på gulv.

Ta med manualer på reisen

Manualer veier per definisjon en god del, derfor er det kanskje ikke helt innlysende at det kan være smart å ha med manualer på reise. Likevel er de svært kompakte, og hvis du har noen kilo til overs i forhold til vektbegrensningene hos flyselskapet – legg et par manualer i kofferten. Da er det enkelt å ta en rask styrkeøkt om morgenen, uansett om du bor på hotell eller overnatter i leilighet.

I takt med at tjenester som Airbnb overtar en alt større del av overnattingsmarkedet, er det ikke lenger noen selvfølge at du har enkel tilgang til et treningsrom eller andre treningsfasiliteter. Med ett par joggesko og noen manualer i kofferten er du likevel godt dekket, og hvorfor ikke ta med noen treningsstrikker i tillegg? Da kan du få en helt komplett treningsøkt med enkle grep.

Bør gjøre mer for de ansattes fysiske helse

Previous article

Smarte navnemerker og strykemerker kan brukes til mye

Next article

You may also like

More in Diverse