Hjemmet

De små detaljene du må være klar over når du pusser opp kjøkkenet

0

Å pusse opp et kjøkken er en kompleks prosess, og det er ofte mange involverte parter. Hvis du selv står for koordineringen av arbeidet, må du ha styr på alt fra levering av selve kjøkkenet til elektriker og rørlegger.

Når du er inne på en hjemmeside til en kjøkkenleverandør, vil du se at utvalget er gigantisk. Det finnes nesten ingen grenser for hvordan du kan designe kjøkkenet ditt. Derfor er det også ofte fornuftig å bruke profesjonell hjelp når du planlegger.

Underlimt vask, innebyggede hvitevarer og andre detaljer

Selve kjøkkenskapene er ofte relativt greie å forholde seg til, og de samme skapene kan også brukes for å innrede for eksempel et vaskerom. Du må ta noen valg i forhold til for eksempel myk lukking av skuffer eller fordelingen av skuffer og skap. Likevel er dette relativt enkelt sammenlignet med en del av de andre avgjørelsene du står ovenfor.

Noe du sikker aldri har tenkt på før, er at en vask kan være underlimt. Det betyr at vasken limes fast i kjøkkenbenken fra undersiden. Det gir en pen overgang, og gjør det ikke minst mye enklere å holde det rent rundt vasken.

Hvitevarer er en annen stor beslutning. I dag er det vanlig med integrerte hvitevarer, og med harmoniske fronter på både kjøleskap og vaskemaskin får kjøkkenet et ryddig uttrykk.

Tenk på belysningen allerede når du planlegger kjøkkenet

God belysning er alfa og omega, også på kjøkkenet. Det finnes mange ulike alternativer for belysning under kjøkkenskap, og her er funksjonell belysning viktig. I andre soner er det dessuten viktig med hyggelig stemningsbelysning, slik at kjøkkenet virkelig blir et innbydende sted å være. Det kan være smart å involvere kjøkkendesigneren du bruker også i denne prosessen, slik at du får en helhetlig løsning der belysningen passer sammen med kjøkkeninnredningen og hvitevarene.

Tilbehør til kjøkkenmaskin

Previous article

3 vitale ting du er nødt til å vite som bileier

Next article

You may also like